top of page

ons. 15. jan.

|

PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®

Kizomba Fusion - advance

Kizomba Fusion - advance - er for par, der ønsker udfordres med de mere avancerede moves, trin og styling indenfor kizomba fusion.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Kizomba Fusion - advance

Tid & sted

15. jan. 2020 19.00 – 25. mar. 2020 20.30

PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®, Mejlgade 95, 3 sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Kizomba Fusion Advance

Kizomba Fusion er en blød, sensuel og dynamisk dansestil, hvor man blander forskellige kizomba stilarter sammen - som eks. Urban Kizz, Tarraxinha og Semba. 

På dette øvede kizomba-hold sætter vi skarp fokus på - at udvikle og forbedre din koreografisk og teknisk dansepræsentation - gennem inspirerende nye - smarte tricks, kreative trin og moves, vil vi også hæve dit personlig danseniveau. 

Igennem undervisningsforløbet - vil du modtage brugbar og konstruktiv personlig feedback og guidning - således vil du hurtig komme til at opleve, at du får en bedre, mere sikker og varieret dansestil - også teknisk og flowmæssigt.

Vi afholder 10 lektioner i Kizomba Fusion med start onsdag den 15. januar 2020 kl. 19.10 til 20.30 - (Herefter kan du tage videre til Folkestedet og danse  kizomba).  For at holde vores høje undervisningskvalitet, har vi valgt ikke at optage mere end 5 par. 

Pris

Det koster 600 kr. pr. person og man kan kun meldes på som par. Betaling senest en uge før undervisningsstart på mobilpay 25368967 v. George Dahl.

Om tilmelding

Tilmelding skal ske ved I både trykker "deltager" på eventet her OG på vores nye hjemmeside:

www.aarhuskizombafriends.com

Her får vi også oplyst træningstider, aflysninger, rabatordninger og andre relevante informationer. 

Om vores sociale aktiviteter

Vi prioriterer meget højt alle udvikler sig og trives ikke alene dansemæssigt - men også socialt. Derfor arrangerer vi ofte sociale fællestræninger, dans og ture for vores elever/medlemmer. Se nærmer herom på vores hjemmeside: 

www.aarhuskizombafriends.com

Om dansesalen

Vi har nok byens smukkeste dansesal med pragtudsigt til Århus Ø og havneområdet. Udover gode busforbindelse og p pladser - har dansesalen spejle, lækre trægulv og cafe/hygge-stue, hvor du kan slappe af og være socialt med andre. Adressen er v. PureMovement Studio, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Århus C.

Om underviser George + Lotte (assistent)

Jeg har over 20 års erfaring med at undervise - og har arbejdet med børn, unge og voksne i foreninger, på skoler, højskoler, kurser og privat. Jeg er uddannet til kunne undervise på alle niveauer inden for spring-gymnastik, akrobatik og udspring. Derforuden har jeg igennem 10 år haft min egen danseskole "UpTeam Dance". Her har jeg undervist i HipHop, Showdance, Jazz, Funk og Fame

Senere er jeg osse blevet fortroligt og erfaren med at danse og undervise i Kizomba - hvor jeg konstant tilegner med de nyeste trin, styling og moves indenfor Kizomba  - Urbankizz - Semba og Tarraxinha. 

Som underviser går jeg meget op i deltagerne føler sig tryg, trives socialt og bliver dansemæssig passende udfordret og inspireret.  

Lotte, som er min trofaste og meget kompetente kizomba-follow-assistent, vil I osse møde og blive guidet af. Hun er vældig flink, ærlig og inspirerende person, som I hurtig vil følge jer godt i selskab med.

Allervenligst George

Del denne begivenhed

bottom of page