top of page

ons. 30. okt.

|

Mejlgade 95

Kizomba Tango

For dig, der vil lære en masse spændende nye trin, moves og elegante løft inden for Kizomba og samtidigt kunne føre din partner ud i nogle lækre Tango-moves.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Kizomba Tango

Tid & sted

30. okt. 2019 19.00 – 04. dec. 2019 20.30

Mejlgade 95, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Kizomba Tango

Ønsker du at lære en masse spændende nye trin, moves og elegante løft inden for kizomba og samtidig kunne føre din partner ud i nogle lærke tango-moves, så vil Kizomba Tango være det perfekte hold for dig.

Vi afholder 6 lektioner i Kizomba Tango på et let øvede niveau med max. 5 par. I vil blive undervist i både kendte og helt nye kizomba-moves og for follows vedkommende - så bliver det integreret med en masse lækre tango-styling.

Pris

Det koster 500 kr. pr. person og man kan kun meldes på som par. Betaling senest en uge før undervisningsstart på mobilpay 25368967 v. George Dahl.

Om tilmelding

Tilmelding skal ske ved I både trykker "deltager" her på eventet her OG på vores nye hjemmeside:

www.aarhuskizombafriends.com

Her får vi også oplyst træningstider, aflysninger, rabatordninger og andre relevante informationer. 

Om vores sociale aktiviteter

Vi prioriterer meget højt alle udvikler sig og trives ikke alene dansemæssigt - men også socialt. Derfor arrangerer vi ofte sociale fællestræninger, dans og ture for vores elever/medlemmer. Se nærmer herom på vores hjemmeside: 

www.aarhuskizombafriends.com

Om dansesalen

Vi har nok byens smukkeste dansesal med pragtudsigt til Århus Ø og havneområdet. Udover gode busforbindelse og p pladser - har dansesalen spejle, lækre trægulv og cafe/hygge-stue, hvor du kan slappe af og være socialt med andre. Adressen er v. PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Århus C.

Om underviser George + Lotte (assistent)

Jeg har over 20 års erfaring med underviser - og har arbejdet både med små børn, unge og voksne på skoler, højskoler, kurser og privat. Jeg er uddannet til kunne undervise på alle niveauer inden for spring-gymnastik, akrobatik og udspring. 

Senere er jeg osse blevet fortroligt og erfaren med danse og undervise Kizomba - hvor jeg konstant tilegner med de nyeste trin, styling og moves indenfor Kizomba  - Urbankizz - Semba og Tarraxinha. 

Som underviser går jeg meget op i deltagerne føler sig tryg, trives socialt og bliver dansemæssig passende udfordret og inspireret.  

Lotte, som er min trofaste og meget kompetente kizomba-follow-assistent, vil I osse møde og blive guidet af. Hun er vældig flink, ærlig og inspirerende person, som I hurtig vil følge godt i selskab med.

Allervenligst George

Del denne begivenhed

bottom of page