top of page

ons. 21. aug.

|

PureMovement

Ons 18.00-19.00 Kizomba begynder (aftal privattimer)

Bemærk - efter kizomba undervisning - opfordres alle til afprøve og praktisere kizombaen på dansegulvet - ved at gå til social dance ved Kizomba Aarhus - der hver onsdag, har deres populære gratis drop-in kizomba, og det bliver afholdt på Folkestedet v. Godsbanen.

Registration is closed for this event.
Got It
Ons 18.00-19.00 Kizomba begynder (aftal privattimer)

Tid & sted

21. aug. 2019 18.00 – 23. okt. 2019 19.00

PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Hvis du er interesseret i prøve danse kizomba - så tryk på eventet her - og gå ind og tilmeld til til en gratis prøvetime. Gratis intro i Kizomba

Kom og dans kizomba! Er du ny, en tidligere kizomba-danser, der skal friske trinene op eller bare nysgerrig, så kom - det for alle uanset dansemæssig baggrund, køn og alder. Tag gerne din ven/veninde med, der gives både studenter- og partner-rabat.

Om vores danseundervisning og pris

Du vil blive introduceret i de vigtigste og mest spændende grundtrin, drejninger og flotte dansefigurer og positioner. Din kizomba-undervisning vil blive sjov, inspirerende og lærerig - og vi lover der kommer masse smil, latter og go position godt humør til alle vores timer.

Der vil være mellem 8-10 lektioner og samlet pris er : 400 kr. - og der ydes rabat for studenter og når man meldes ind med danse-partner (se vores hjemmeside)

Del denne begivenhed

bottom of page