top of page

ons. 21. aug.

|

PureMovement

Ons 19.00-20.30 Kizomba øvede 2 (tilmeldes med fast partner)

Bemærk - Efter undervisning, vil der blive opfordret til alle danser videre på Folkestedet ved Godsbanen, hvor Kizomba Aarhus har den populære og gratis drop-in-kizomba.

Registration is closed for this event.
Got It
Ons 19.00-20.30 Kizomba øvede 2 (tilmeldes med fast partner)

Tid & sted

21. aug. 2019 19.00 – 23. okt. 2019 20.30

PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Kom og dans kizomba!

Er du let øvede/ øvede og ønsker opgraderet til højere level eller værdsætter du og evt. din partner at danse på en inspirende, alsidig, elegant og flow-præget måde...så er dette hold perfekt til dig/Jer.

Om vores danseundervisning og pris

Jeg har været til utallige internationale workshops - fået nye ideer, teknikker og styling - så glæd dig. PÅ min helt egen praktisk og pædagogisk måde og selvfølgelig med uformelle og afslappet stil, vil jeg introducere dig i de vigtigste og mest spændende trin, moves, figurer, løft og styling for krop og ben.

Der vil være mindst 10 lektioner, video-demo og tilbud om billig fællestræninger, hvor du kan praktisere/repetere - alt det du har lært. Samlet pris er : 600 kr. - og der ydes rabat for studenter og når man meldes ind med danse-partner (se vores hjemmeside)

Om tilmelding

Tilmelding skal ske ved I både trykker "deltager" her på eventet OG på vores nye hjemmeside:

www.aarhuskizombafriends.com

Her får vi også oplyst træningstider, aflysninger, rabatordninger og andre relevante informationer.

Om vores sociale aktiviteter

Vi prioriterer meget højt alle udvikler sig og trives ikke alene dansemæssigt - men også socialt. Derfor arrangerer vi ofte sociale fællestræninger, dans og ture for vores elever/medlemmer. Se nærmer herom på vores hjemmeside:

www.aarhuskizombafriends.com

Om dansesalen

Vi har nok byens smukkeste dansesal med pragtudsigt til Aarhus Ø og havneområdet. Udover gode busforbindelse og p pladser - har dansesalen spejle, lækre trægulv og cafe/hygge-stue, hvor du kan slappe af og være socialt med andre. Adressen er v. PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Aarhus C.

Om underviser George + Lotte (assistent)

Jeg har over 20 års erfaring med underviser - og har arbejdet både med små børn, unge og voksne på skoler, højskoler, kurser og privat. Jeg er uddannet til kunne undervise på alle niveauer inden for spring-gymnastik, akrobatik og udspring.

Senere er jeg osse blevet fortroligt og erfaren med danse og undervise Kizomba - hvor jeg konstant tilegner med de nyeste trin, styling og moves indenfor Kizomba - Urbankizz - Semba og Tarraxinha.

Som underviser går jeg meget op i deltagerne føler sig tryg, trives socialt og bliver dansemæssig passende udfordret og inspireret.

Lotte, som er min trofaste og meget kompetente kizomba-follow-assistent, vil I osse møde og blive guidet af. Hun er vældig flink, ærlig og inspirerende person, som I hurtig vil følge godt i selskab med.

Allervenligst George

Del denne begivenhed

bottom of page