top of page

tir. 29. okt.

|

PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®

Tir 19.00-20.00 Kizomba Drop-in open level (tilmeldes single og par)

Kom og prøv forskellige stilarter indenfor Kizomba - det er på open level - så alle kan deltage.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Tir 19.00-20.00 Kizomba Drop-in open level (tilmeldes single og par)

Tid & sted

29. okt. 2019 19.00 – 20.00

PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®, Mejlgade 95, 3 sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Kizomba Open Level

Bliv bedre og mere sikre dansere i kizomba fusion, tarraxinha, semba og urban kizz.

Hver tirsdag kl. 19-20 frem til den 10. december afholder vi DROP IN i den meget populære sensuelle dans Kizomba. Det er med open level og der bliver undervist i 4 forskellige kizomba stilarter med helt nye lærke moves, steps og styling.

Efter Kizomba Open Level kan du gratis deltage i social dance kl. 20-21, hvor også helt nye også kan deltage og få introduktion i kizombaens grundfigur og steps af to erfarende danse-instruktører.   

Pris er 50 kr. for Kizomba Open level og betales over mobilpay til underviseren. Der vil være mindst 6 lektioner, video-demo og tilbud om billig fællestræninger, hvor du kan praktisere/repetere  - alt det du har lært. 

Om tilmelding

Tilmelding sker ved trykker "deltager" her på eventet ved de tirsdag, du vil deltage i. Desuden kan du læse mere om holdet og Aarhus Kizomba Friends på vores hjemmeside www.aarhuskizombafriends.com

Om vores sociale aktiviteter

Vi prioriterer meget højt alle udvikler sig og trives ikke alene dansemæssigt - men også socialt. Derfor arrangerer vi ofte sociale fællestræninger, dans og ture for vores elever/medlemmer. Se nærmer herom på vores hjemmeside: 

www.aarhuskizombafriends.com

Om dansesalen

Vi har nok byens smukkeste dansesal med pragtudsigt til Århus Ø og havneområdet. Udover gode busforbindelse og p pladser - har dansesalen spejle, lækre trægulv og cafe/hygge-stue, hvor du kan slappe af og være socialt med andre. Adressen er v. PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Århus C.

Om underviser George + Lotte (assistent)

Jeg har over 20 års erfaring med underviser - og har arbejdet både med små børn, unge og voksne på skoler, højskoler, kurser og privat. Jeg er uddannet til kunne undervise på alle niveauer inden for spring-gymnastik, akrobatik og udspring. 

Senere er jeg osse blevet fortroligt og erfaren med danse og undervise i Kizomba - hvor jeg konstant udvikler og tilegner mig de nyeste trin, styling og moves indenfor Kizomba  - Fusion, Urbankizz, Semba og Tarraxinha. 

Som underviser går jeg meget op i deltagerne føler sig tryg, trives socialt og bliver dansemæssig passende udfordret og inspireret.  

Lotte, som er min trofaste og meget kompetente kizomba-follow-assistent, vil I osse møde og blive guidet af. Hun er vældig flink, ærlig og inspirerende person, som I hurtig vil følge godt i selskab med.

Allervenligst George

Del denne begivenhed

bottom of page