ons. 15. jan. | PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®

Walk In Kizomba - open level

Walk In Kizomba med open level - kom og prøv de 4 forskellige stilarter indenfor kizomba - det bliver med spændende lækre moves, trin og løft..
Man kan ikke længere tilmelde sig
Walk In Kizomba - open level

Tid & sted

15. jan. 2020 18.00 – 25. mar. 2020 19.00
PureMovement Studio Aarhus, Stimulastik®, Mejlgade 95, 3 sal, 8000 Aarhus, Danmark

Om begivenheden

Walk In Kizomba

Kom og prøv forskellige spændende stilarter indenfor kizomba. Der bliver undervist skiftende mellem Kizomba Fusion, Tarraxinha, Semba og Urban kizz.

Tid

Fra onsdag den 15. januar kl. 18-19 vil der komme i alt 10 lektioner frem til midten af marts 2020.  Undervisning er med open level - dvs. den bliver differentieret efter, det niveau den enkelte deltager er på.

Pris

Det koster kun 50 kr. pr. at deltage i Walk In Kizomba og man betaler over mobilpay til underviseren. Der vil være mindst 10 lektioner - og til hver lektion bliver der lagt video-demo ud i en lukket fb-gruppe - så du kan gense, hvad vi har gennemgået til undervisningen.  Du vil også få tilbudt deltage i spændende 3-timers fællestræninger med social dance i weekender, hvor du kan praktisere/repetere kendte og nye kizomba-moves. 

Om tilmelding

Tilmelding sker ved at du trykker "deltager" på de onsdage, du vil deltage i vores Walk In Kizomba. Desuden kan du læse mere om holdet og Aarhus Kizomba Friends på vores hjemmeside www.aarhuskizombafriends.com

Om vores sociale aktiviteter

Vi prioriterer meget højt alle udvikler sig og trives ikke alene dansemæssigt - men også socialt. Derfor arrangerer vi ofte sociale fællestræninger, dans og ture for vores elever/medlemmer. Se nærmer herom på vores hjemmeside: 

www.aarhuskizombafriends.com

Om dansesalen

Vi har nok byens smukkeste dansesal med pragtudsigt til Århus Ø og havneområdet. Udover gode busforbindelse og p pladser - har dansesalen spejle, lækre trægulv og cafe/hygge-stue, hvor du kan slappe af og være socialt med andre. Adressen er v. PureMovement, Mejlgade 95, 3.sal, 8000 Århus C.

Om underviser George + Lotte (assistent)

Jeg har over 20 års erfaring med at undervise - og har arbejdet med børn, unge og voksne i foreninger, på skoler, højskoler, kurser og privat. Jeg er uddannet til kunne undervise på alle niveauer inden for spring-gymnastik, akrobatik og udspring. Derforuden har jeg igennem 10 år haft min egen danseskole "UpTeam Dance". Her har jeg undervist i HipHop, Showdance, Jazz, Funk og Fame

Senere er jeg osse blevet fortroligt og erfaren med at danse og undervise i Kizomba - hvor jeg konstant tilegner med de nyeste trin, styling og moves indenfor Kizomba  - Urbankizz - Semba og Tarraxinha. 

Som underviser går jeg meget op i deltagerne føler sig tryg, trives socialt og bliver dansemæssig passende udfordret og inspireret.  

Lotte, som er min trofaste og meget kompetente kizomba-follow-assistent, vil I osse møde og blive guidet af. Hun er vældig flink, ærlig og inspirerende person, som I hurtig vil følge jer godt i selskab med.

Allervenligst George

Del denne begivenhed