top of page
De åbne sociale arrangementer

  • Vi har et stærk, aktiv og velorganiseret socialt netværk, som alle medlemmer af  Aarhus Kizomba Friends,  frit og uforpligtende kan deltage i. Vi arrangerer eksempelvis "Outdoor Kizomba", hvor man både kan få lov at danse ved stranden, i skoven eller i forbindelse med et grill-party.

  • For at opnå optimale og billige danseoplevelser for vores medlemmer, arrangerer vi mange fællesturer til forskellige kizomba-workshops og -festivals. Bl.a. har vi jævnlig fællesture til Kolding, Odense og København - og i udlandet -  Malmø, Gøteborg, Stockholm,  Hamburg og Berlin.

(Se kommende åbne sociale events )

De lukkede sociale arrangementer "Tour de Kizz"

  • Hvad er "Tour de Kizz" - det er kun medlemmer fra Aarhus Kizomba Friends, der kan optages i denne lukkede gruppe. Hensigten med at gøre gruppen lukket/privat er, at medlemmer uden offentlig opmærksomhed kan arrangere social træf hos hinanden. Typisk vil man mødes om fællesspisning, gå-ture, hyggelig samvær og dans.

  • Medlemmer i "Tour de Kizz", der modtager "stafetten" af gruppeledelsen (pt. Lotte/George), arrangerer på skift forskellige sociale arrangement.

  • Hvis du ønsker vide mere om den lukkede gruppe "Tour de Kizz", eller søge om optagelse i gruppen, kan du trykke på linket nedenfor.

(Besøg den lukkede gruppe "Tour de Kizz")

bottom of page